Den Censurerede Efterårsudstilling 2021

Køb blanket via dette Link Køb af blanket til deltagelse 2021

Vilkår for ansøgning om optagelse på

Kunstforeningen Limfjordens Censurerede Efterårsudstilling 2021

Censorer er:

Anita Houvenaeghel – www.houvenaeghel.dk

Anneline Schjødt Pedersen – www.bkf.dk/annelineschjodt-pedersen

Jens Ardal www.jensogmorten.dk

På hver blanket kan der tilmeldes op til 5 værker i samme kategori.

Maleri -Tegning – Grafik – Foto – Skulptur – Kunsthåndværk – Blandform – Keramik

Indsendes flere blanketter, nummereres værkerne 1 – 5, 6 – 10, osv. Man kan sende værker til flere kategorier, men kun til én kategori pr. blanket.

Ekstra blanketter med løbenumre kan købes på samme link.

HUSK: Ved henvendelse at have løbenummeret parat! Det er det nummer der står på blanketten under information

Blankettens rubrikker skal udfyldes på PC eller letlæseligt med håndskrift. Teksten er grundlag for udstillingskataloget. Indsendte værker bør principielt være til salg og prissat. Værker, der ikke er til salg, skal anmeldes som ”Privateje”. Værker må ikke være indsendt til Limfjordens Censurering før, og må maksimalt være 3 år gamle. Årstal bedes skrevet på bagsiden. Til censureringen modtager Kunstforeningen kun værker, der er klar til ophængning.

Der modtages ikke våde værker, værker med øskner uden for blændrammen, samt værker større end 2×2 meter. Gebyr betales ikke tilbage.

Indsendelse og aflevering.

Udstillingen finder sted på ”Gimsinghoved Kunst og Kulturcenter”, Gimsinghoved 1, 7600 Struer. Værker med tilhørende anmeldelsesblanket kan indsendes hertil, således at de bliver modtaget torsdag den 23. september eller fredag den 24. september. Værker kan også afleveres personligt på Gimsinghoved: Fredag d. 24.09 kl. 13 – 17 eller lørdag d. 25.9 kl. 10 – 12.

HUSK: At aflevere anmeldelsesblanketten i udfyldt stand sammen med værkerne. Dit løbenr. skal påføres alle værker.

Censurering.

Censureringen, der finder sted lørdag d. 25. og søndag d. 26. september, er lukket. Oplysning om resultatet af censureringen bliver sendt til dig i en SMS eller mail inden søndag den 26. september ml. kl. 13.30 og 15.30. Hører du ikke noget inden kl. 15.30 må du meget gerne ringe på 40 617 342 eller 30 288 673

Af pladshensyn kan ikke-antagne værker ikke opbevares på Gimsinghoved, og du er derfor nødt til at afhente dine værker, søndag d. 26.9 mellem 14.30 og 17.00

Har du ikke mulighed for afhentning den dag, bliver værkerne returneret og du vil senere modtage en opkrævning af fragtbeløbet. Det billigste for dig vil dog være at du medsender porto i form af frimærker eller en betalt portoblanket. Sender du kunst der er skrøbeligt SKAL du selv sørge for indpakning til forsvarlig forsendelse.

Undtaget er dog værker, der er indsendt sammen med antagne værker. Disse kan opbevares til sidste udstillingsdag. Dog vil vi rigtig gerne hvis du har mulighed, at hente de overskydende værker, da opbevaringspladsen er meget begrænset.

Antagne værker skal afhentes efter udstillingens afslutning søndag d. 31. oktober kl. 17 – 18, ellers vil de blive returneret mandag d. 1. november. Det er ikke tilladt at tage værker med sig hjem inden kl. 17 hvor udstillingen lukker.

Har du spørgsmål, ring da til:

Anna Bjerre: 97 861 073/30 288 673 (mellem kl. 10-17) eller

Ulrikka Ikjær: 40 617 342 (mellem kl.17-18)

Orientering om de farvede prikker:

Grøn Prik: Du gik igennem første runde

Gul prik og grøn prik: Du har været inde to gange og gået igennem anden gang.

Gul prik og rød prik: Du har været inde to gange og gik ud anden gang.

Rød prik: Du er gået ud i første omgang

Ophængningsgebyr og provision.

For arbejder, der antages, er der et ophængningsgebyr på 75 kr. pr. stk. Ved salg beregner Kunstforeningen Limfjorden sig 25 % af salgssummen.

Forsikring.

Antagne arbejder, der er optaget i udstillingens katalog, er forsikrede under selve udstillingen på Gimsinghoved, men ellers påhviler evt. forsikring af indleverede arbejder indsenderen selv. Meget skrøbelige værker indsendes på eget ansvar Kunstforeningen Limfjorden vil naturligvis omgås indsendte arbejder med almindelig omhu, men har ikke mulighed for at påtage sig erstatningsansvar for skader eller bortkomst i forbindelse med opbevaring, censur, transport eller returforsendelse.

Persondata

Vi passer godt på dine data. Ved deltagelse i censureringen giver du Kunstforeningen Limfjorden samtykke internt at behandle dine oplysninger til brug ved afholdelsen og senere evt. at bruge dine kontaktoplysninger og billeder af antagne værker til brug i udstillingskataloget og ved markedsføring af udstillingen.

 

Printvenlig version af Vilkår for indsendelse 2021