Årstrykudstilling 2021

 

Årstryk-udstilling hos keramiker Anna Bjerre 15. juni – 15. juli 2021

De medlemmer der har betalt kontingent for 2021 kan afhente deres årstryk i udstillingens åbningstid.

Billedkunstner Inge Kjærs smukke værker vil pryde væggene i Galleri Anna Bjerre på Lemvigvej 13, 7600 Struer

Hvert 2. år samarbejder kunstforeningen med en udvalgt kunster om at lave et værk, som efterfølgende bliver til Kunstforeningen Limfjordens Årstryk.

I år er det billedkunstneren Inge Kjær, der står bag det flotte Årstryk. Inge har udviklet sine helt egne metoder og teknikker, som hun kreerer sine værker med. Vi havde set frem til at vise ikke blot det originale værk bag Årstrykket, men også en lang række af Inge Kjærs andre meget fine værker. 

Inge er optaget af naturen og naturens iboende kræfter, som på én og samme tid kan være voldsomme og fyldt med energi og liv. Gennem sit arbejde med farvepigmenter, aske, akryl og rindende vand samt vandets overflade spænding og tyngdekraften opbygger Inge Kjær sine værker lag på lag på lag. Det er en kontinuerlig proces, hvor der bygges op og brydes ned for dernæst igen at føje i et nyt lag til i værket. Resultatet er nogle fine detaljerede malerier på væggene i galleriet, og på podier på gulvet ses Inges meget smukke og æstetiske ”askekrukker”.  I år er det ene og alene Inge Kjær og Anna Bjerre, der pryder galleriet.

Se evt. mere på www.inge-kjaer.dk

☛ Vidste du, at man som medlem af Kunstforeningen Limfjorden modtager Årstrykket gratis? Skulle du være interesseret i at blive medlem, kan du kontakte kasserer@limfjorden.com

Plakat Årstryk 2021