Årstrykudstilling 2021 åbner 15. juni

 

Årstryk-udstilling hos keramiker Anna Bjerre, åbner allerede for medlemmer 14. juni kl. 17-19 og derefter for alle fra den 15. juni – 15. Juli 2021 

Fernisering bliver kun for medlemmerne mandag den 14. juni ml. kl. 17-19

Foreningen serverer et glas og en lille mundskænk.

De medlemmer der har betalt kontingent for 2021 kan afhente deres årstryk enten til åbningen eller på et andet tidspunkt i udstillingens åbningstid.

Billedkunstner Inge Kjærs smukke værker vil pryde væggene i Galleri Anna Bjerre på Lemvigvej 13, 7600 Struer

Fernisering bliver kun for medlemmerne mandag den 14. juni ml. kl. 17-19 Foreningen serverer et glas og en lille mundskænk.

Hvert 2. år samarbejder kunstforeningen med en udvalgt kunster om at lave et værk, som efterfølgende bliver til Kunstforeningen Limfjordens Årstryk.

I år er det billedkunstneren Inge Kjær, der står bag det flotte Årstryk. Inge har udviklet sine helt egne metoder og teknikker, som hun kreerer sine værker med. Vi havde set frem til at vise ikke blot det originale værk bag Årstrykket, men også en lang række af Inge Kjærs andre meget fine værker. 

Se evt. mere på www.inge-kjaer.dk

☛ Vidste du, at man som medlem af Kunstforeningen Limfjorden modtager Årstrykket gratis? Skulle du være interesseret i at blive medlem, kan du kontakte kasserer@limfjorden.com

Plakat Årstryk 2021