Årstrykudstilling 2023

Det blev en forrygende fernisering, da Årstrykudstillingen 2023 åbnede i søndags hos Galleri Bjerre
keramik. Det er den lokale billedkunstnerHans Morten, som er årets årstryk-kunstner.
 
Kunstforeningen Limfjorden har i år prøvet at gå nye veje, idet vi til årstrykket har valgt at lave en kunstpose – fremfor at lave et unikt årstryk til væggen. På den ene side af posen er Hans Mortens fine hane trykt og på den anden side af posen pryder Kunstforeningen Limfjordens logo. Original værket kan ses på udstillingen, som varer til d. 1. marts 2023.
 
I takt med plastikposernes exit – har vi alle sammen brug for en stofpose, når vi skal have noget med os, eller når vi skal ud at handle. Med ønske om at bidrage til bæredygtigheden og recycle-tanken har vi i samarbejde med Hans Morten skabt en smuk unik kunstpose, som vi håber, alle vores medlemmer får stor glæde af i dagligdagen.
Der blev taget godt imod kunstposen – og der kom mange positive tilbagemeldinger både på kunstposen og den flotte udstilling, som Hans Morten har lavet i forbindelse med årstrykkets lancering.
 
Galleri Bjerre Keramik har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Var du ikke til ferniseringen, kan du – som medlem, få udleveret dit årstryk i Galleri Bjerre Keramik i udstillingsperioden. Udstillingens sidste dag er d. 28. februar. 

 

Bestyrelsen på besøg hos Hans Morten sensommeren 2022.