Den Censurerede Efterårsudstilling 2018

Se katalog og billeder fra udstillingen her:

Katalog 2018

 

 

Vilkår for ansøgning til print

 

Vilkår for ansøgning om optagelse på

Kunstforeningen Limfjordens

Censurerede Efterårsudstilling

På hver blanket kan der tilmeldes op til 5 værker i samme kategori.

Indsendes flere blanketter, nummereres værkerne 1 – 5, 6 – 10, osv. Man kan sende værker til flere kategorier, men kun til én kategori pr. blanket. Ekstra blanketter med løbenumre kan købes på samme link.

HUSK: Ved henvendelse at have løbenummeret parat! Det er det nummer der står på blanketten under information

Blankettens rubrikker skal udfyldes på PC eller letlæseligt med håndskrift. Teksten er grundlag

for udstillingskataloget Indsendte værker bør principielt være til salg og prissat. Værker, der ikke er til salg, skal anmeldes som ”Privateje”. Værker må ikke være indsendt til Limfjordens Censurering før, og må maksimalt være 3 år gamle. Årstal bedes skrevet på bagsiden. Til censureringen modtager Kunstforeningen kun værker, der er klar til ophængning.

Der modtages ikke våde værker, værker med øskner uden for blændrammen,samt værker større end 2×2 meter. Gebyr betales ikke tilbage.

Indsendelse og aflevering.

Udstillingen finder sted på ”Gimsinghoved Kunst og Kulturcenter”, Gimsinghoved 1, 7600 Struer. Værker med tilhørende anmeldelsesblanket kan indsendes hertil, således at de bliver modtaget torsdag den 20. september eller fredag den 21. september. Værker kan også afleveres personligt på Gimsinghoved: Fredag d. 21.09 kl. 13 – 17 eller lørdag d. 22.9 kl. 10 – 12.

HUSK: At aflevere anmeldelsesblanketten i udfyldt stand sammen med værkerne. Dit løbenr. skal påføres alle værker.

Censurering.

Censureringen, der finder sted lørdag d. 22. og søndag d. 23. september, er lukket. Oplysning om resultatet af censureringen bliver sendt til dig i en SMS inden søndag den 24. september ml. kl. 13.30 og 15.30.

Af pladshensyn kan ikke-antagne værker ikke opbevares på Gimsinghoved, og du er derfor nødt til at afhente dine værker, enten søndag d. 23.9 mellem 14.30 og 17.00 eller evt. mandag den 24.9 fra kl. 9-15.

Har du ikke mulighed for afhentning disse dage, bliver værkerne returneret og du vil senere modtage en opkrævning af fragtbeløbet. Det billigste for dig vil dog være at du medsender porto i form af frimærker eller en betalt portoblanket.

Undtaget er dog værker, der er indsendt sammen med antagne værker. Disse kan opbevares til sidste udstillingsdag. Dog vil vi rigtig gerne hvis du har mulighed, at hente de overskydende værker, da opbevaringspladsen er meget begrænset.

Antagne værker skal afhentes efter udstillingens afslutning søndag d. 28.okt. kl. 17 – 18, ellers vil de blive returneret mandag d. 29.oktober. Det er ikke tilladt at tage værker med sig hjem inden kl. 17 hvor udstillingen lukker.

Har du spørgsmål, ring da til:

Anna Bjerre: 97 861 073/30 288 673 (mellem kl. 10-17) eller

Ulrikka Ikjær: 40 617 342 (mellem kl.17-18)

Ophængningsgebyr og provision.

For arbejder, der antages, er der et ophængningsgebyr på 75 kr. pr. stk.. Ved salg beregner Kunstforeningen Limfjorden

sig 25 % af salgssummen.

Forsikring.

Antagne arbejder, der er optaget i udstillingens katalog, er forsikrede under selve udstillingen på Gimsinghoved, men ellers påhviler evt. forsikring af indleverede arbejder indsenderen selv. Kunstforeningen Limfjorden vil naturligvis omgås indsendte arbejder med almindelig omhu, men har ikke mulighed for at påtage sig erstatningsansvar for skader eller bortkomst i forbindelse med opbevaring, censur, transport eller returforsendelse.

Fernisering.

Alle er velkommen til udstillingens fernisering:

Lørdag den 29. september kl. 14.00