Årstrykudstilling 2021

🙁 VI HAVDE SET FREM TIL DET…. 🙁
Det er naturligvis den tilbagevendende Årstryk-udstilling hos keramiker Anna Bjerre, der henvises til, som var planlagt til at skulle åbne d. 23. januar 2021 – med billedkunstner Inge Kjærs smukke værker.

Men desværre…. ikke overraskende…. Ja, så er udstillingen udsat på ubestemt tidspunkt pga. af de nuværende restriktioner.
Info følger om nyt tidspunkt for udstillingen, når det er forsvarligt.

Hvert 2. år samarbejder kunstforeningen med en udvalgt kunster om at lave et værk, som efterfølgende bliver til Kunstforeningen Limfjordens Årstryk.

I år er det billedkunstneren Inge Kjær, der står bag det flotte Årstryk. Inge har udviklet sine helt egne metoder og teknikker, som hun kreerer sine værker med. Vi havde set frem til at vise ikke blot det originale værk bag Årstrykket, men også en lang række af Inge Kjærs andre meget fine værker. Det bliver forhåbentligt muligt i løbet af foråret. Se evt. mere på www.inge-kjaer.dk

☛ Vidste du, at man som medlem af Kunstforeningen Limfjorden modtager Årstrykket gratis? Skulle du være interesseret i at blive medlem, kan du kontakte kasserer@limfjorden.com